Dutch Passion Auto Blueberry®

From 12,45

Auto Blueberry® is al snel uitgegroeid tot de favoriete Autoflower van de connaisseur. Auto Blueberry® heeft een authentiek Blueberry aroma en smaak dankzij een zorgvuldig kweekprogramma waarbij een zeer bijzondere vrouwelijke Blueberry plant gekruist is met een indica dominante Autoflower. Selectieve terugkruising tot aan de F4- generatie resulteerde in een volledig automatische Blueberry.

Wissen

Beschrijving

Dutch Passion Auto Blueberry®

Auto Blueberry® is al snel uitgegroeid tot de favoriete Autoflower van de connaisseur. Auto Blueberry® heeft een authentiek Blueberry aroma en smaak dankzij een zorgvuldig kweekprogramma waarbij een zeer bijzondere vrouwelijke Blueberry plant gekruist is met een indica dominante Autoflower. Selectieve terugkruising tot aan de F4- generatie resulteerde in een volledig automatische Blueberry. Hierna is de F4 zelfbestoven om zo de F5-zaden te creëren. Auto Blueberry® is een must voor iedereen die op zoek is naar de originele, luxueuze Blueberry ervaring in de vorm van een snelle stabiele Autoflower.

De meeste planten hebben het befaamde Blueberry aroma en de kleur. Blueberry levert je een prima opbrengst van compacte, stevige toppen die vol zitten met hars en erg krachtig zijn. Auto Blueberry® geeft je een gelijkmatige, enorm plezierige, maar toch sterke indica high die een paar uur aanhoudt. Iedereen zou deze variëteit een keertje moeten uitproberen!

Extra informatie

Aantal zaden

, , ,

Dutch Passion Auto Blueberry®

From 12,45