20%

Filters Categorieën


  • Kera American Stafford auto

    Vanaf 7,75

    Opzoek naar een autoflower wietzaadje uit California? Dan is de Kera American Stafford auto het zaadje voor jou om te kweken.


  • Kera Burmese Kush

    Vanaf 8,50

    De Kera Burmese Kush is ontstaan uit een kruising tussen Trainwreck en White Widow. De samenstelling is 90% Sativa en 10% Indica. Dankzij de kruising met White Widow geeft Kera Burmese Kush een mooie opbrengst. De Kera Burmese Kush werkt snel bij hevige pijn en is daarom ook op medisch gebied erg populair.


  • Kera Cherry Grapefruit

    Vanaf 7,50

    De Kera Cherry Grapefruit is ontstaan uit een kruising tussen de welbekende White Widow, Chemdawg, OG Kush en Sour Diesel en door van al deze soorten de beste eigenschappen mee te geven, hebben we een super soort gecreëerd. De plant komt van oorsprong uit Californië en is een waar fenomeen in Nederland


  • Kera LA Widow

    Vanaf 8,50

    De Kera L.A. Widow is een soort die is ontstaan na een kruising tussen Bubba Kush en White Widow. De samenstelling van de Kera LA Widow is 25% Sativa en 75% Indica. De invloeden van de Bubba Kush zien we terug in het ontspannende, narcotische en langdurige effect. Kera LA Widow is dan ook erg geliefd bij mensen die lijden aan slapeloosheid en stress.


  • Kera Tangerine Kush

    Vanaf 9,75 Vanaf 8,00

    Met een mooie, citrussmaak en oranje haren die de knop bedekken, is deze soort genoemd. Tangerine Kush heeft een krachtige, maar korte high. Deze soort is perfect voor degenen die gewoon willen achterover leunen en willen relaxen op de bank.

     


  • Kera Venice Beach Afghan

    Vanaf 8,50

    Het zaadje is een kruising tussen OG Kush en White Widow die bestaat uit 25% Sativa en 75% Indica. Door de kruising met White Widow krijg je een makkelijke plant met een hoge opbrengst. OG Kush is afkomstig uit Californië en is wereldwijd bekend door haar bijzondere aroma en krachtige effecten. Deze OG Kush eigenschappen komen bij de plant terug in de geur, de smaak en het effect.


  • Kera Venice Beach Afghan auto

    Vanaf 9,75

    Opzoek naar een autoflower wietzaadje uit California? Dan is de Kera Venice Beach Afghan auto het zaadje voor jou om te kweken.


  • Sweet Seeds Sweet Cheese®

    Vanaf 6,15

    Indica/Sativa: 30%/70%
    THC: 15-20% · CBD: 1,4%
    Indoor Yield: 400-600 g/m2
    Outdoor Yield: 350-550 g/plant
    Indoor Blooming: 9 weeks
    Outdoor Harvest: mid September


Cart
  • No products in the cart.