Paradise Seeds

De wietzaden die je van Paradise Seeds krijgt zijn van hoge kwaliteit, ze produceren exact dezelfde kwaliteitssoorten waarover je kunt lezen in de beschrijvingen en die je kunt zien op onze foto’s voor die specifieke zaad. Je kunt er zeker van zijn dat je van Paradise Seeds echte zaden ontvangt die precies dezelfde zijn als waarmee zij in de loop der jaren talloze cannabisbekers hebben gewonnen!

Opzoek naar Paradise Seeds zaden? gebruikt de kortingscode Paradiseseeds en ontvang 10% korting op alle Paradise Seeds zaden

Filters Categorieën


 • Paradise seeds Acid

  From 9,45

  Mental Holiday… Op zoek naar een hemelbestormende high die pijn verdooft en je de alledaagse sleur kan laten ontstijgen? Zoek dan niet verder, Acid is een indica/sativa kruising die onze eigen versie is van de originele New York City Diesel.

  De originele Diesel werd in de VS ontwikkeld. We selecteerden voor het maken van Acid, een van onze next generation soorten, een Diesel moederplant en kruisten die met onze favoriete Hollandse genetica. Dit veredelingsproces resulteerde in een kruising met echte super powers. Hij is sterker en potenter dan de originele Diesel en produceert ook nog eens grote opbrengsten.


 • Paradise seeds Allkush

  From 9,45

  Deze soort is makkelijk te kweken en dankzij z’n veelzijdige toepassingsmogelijkheden (als lekker wietje en als leverancier van kwaliteitshash) een populaire keus onder zowel beginners als geharde professionals. De plant ontleent zijn oorsprong aan de Kush soorten waarvan de hash werd gemaakt die heel wat reizigers in de jaren zeventig inspireerden tot een trip langs de hippie trail door Pakistan en Afghanistan. Voor Allkush, de laatste jaren populair bij kwekers, hebben we meerder generaties Kush met Hollandse genetica gekruist om een plant te creëren die een nieuwe draai geeft aan een aloude klassieker.


 • Paradise seeds Atomical Haze

  From 14,95

  Dit is een van onze nieuwe generatie variëteiten en onze versie van de klassieke keus van kenners. Atomical Haze combineert originele haze genetica (sativa’s uit Colombia, Mexico en Thailand) met een klassieke Indiase sativa en een zoete Afghaanse indica. Door deze hybride mix is een heel bijzondere plant gecreëerd – een zwaar opbrengende sativa dominante plant die is gemaakt om te presteren. Dit is een van onze nieuwe generatie variëteiten en onze versie van de klassieke keus van kenners. Atomical Haze combineert originele haze genetica (sativa’s uit Colombia, Mexico en Thailand) met een klassieke Indiase sativa en een zoete Afghaanse indica. Door deze hybride mix is een heel bijzondere plant gecreëerd – een zwaar opbrengende sativa dominante plant die is gemaakt om te presteren.


 • Paradise Seeds Auto Acid

  From 8,95

  Indica/Sativa Ratio 50% Indica / 40% Sativa / 10% Ruderalis
  Flowering Time Indoor 75 dagen
  Autoflowering OutdoorFloweringTime 80 dagen
  Effect/Buzz Opbeurend
  Smell/Taste Zuur
  Yield Outdoor (GR/PP) 75+ Gr
  Yield Indoor (gr/m2) 400 Gr


 • Paradise Seeds Auto Automaria II

  From 8,95

  Dankzij de combinatie van ruderalis, sativa en indica genetica is dit een psychoactieve autosoort die je activeert en knetterhigh maakt.

  Toen deze snel bloeiende soorten enkele jaren geleden populair werden, staken we al onze kennis en ervaring in de missie om een range Paradise Seeds auto’s te creëren.


 • Paradise Seeds Auto Jack

  From 8,95

  Grin Creeper… Bij Auto Jack is een snufje ruderalis toegevoegd aan een Jack Herer x White Widow kruising om een hybride te creëren met klasse in z’n aderen. Dankzij de combinatie van dergelijke klassieke soorten produceert deze plant een high die al je zorgen doet verdwijnen.

  Jack Herer is een legendarische soort, genoemd naar de cannabisactivist die lang en hard vocht voor de legalisering van het plantje. Als van nature hoge plant is z’n persoonlijkheid sativa-dominant. Jack Herer heeft een echt sluipend effect, dat als het eenmaal binnenkomt lang aanhoudt. We selecteerden een sterke Jack Herer moederplant om mee te veredelen.

  Ook White Widow is een legendarische soort, een die werd vernoemd naar de dodelijke exotische Black Widow spin en omgedoopt tot White vanwege de intense kristalsuikerachtige laag trichomen waarmee de toppen bedekt zijn. Berucht om z’n potentie, is White Widow ook nog eens een snelle bloeier, en om die reden kozen we haar als een van de ouders voor deze soort.


 • Paradise Seeds Auto Kong 4

  From 9,50

  An explosive autoflower that comes with the Tommy Chong seal of approval. This hybrid beast harnesses great power, yield and genetic stability.

  King of the Swingers… Auto Kong is a real jungle VIP strain. The first autoflower to join our Chong’s Choice collection, this hybrid combines full blooded potency with Empire State sized yields.


 • Paradise Seeds Auto Paradise

  From 8,95

  Gift Giver… Volgens de Griekse mythologie was Pandora de eerste vrouw op aarde, en kreeg ze van alle goden die op de berg Olympus woonden een speciale gave ten geschenk. Deze mythe was de inspiratie voor de naam van deze zoete en kruidige indica.


 • Paradise Seeds Auto Vertigo

  From 8,95

  Een makkelijk kweekbare en discrete autofloweringplant voor medische gebruikers die pijn willen bestrijden met een naar citrus smakend medicijn.


 • Paradise Seeds Auto Wappa

  From 8,95

  We zijn bijzonder trots op Auto Wappa omdat het veel werk heeft gekost om met de prijswinnende kwaliteiten van de originele Wappa een autoflower-versie te creëren die het origineel recht doet. De resultaten zijn echter zeer de moeite waard en hebben vanaf de introductie van de soort indruk gemaakt op rokers.

  Deze combinatie van sativa en indica heeft een zoet skunkhart en een diepe fruitige smaak waar je telkens opnieuw naar teruggrijpt. Het is maar goed dat Auto Wappa op z’n gefeminiseerde grote zus lijkt, en sneller toppen ophoest dan een Gremlin haarballen produceert als je hem na middernacht eten voorzet.

  Wat kun je nog meer verwachten met deze auto-versie van een van onze bestverkochte soorten? Nou, zo’n beetje alles dat het origineel ook heeft, alleen in een autoflowering uitvoering. De Cannabis ruderalis genen leveren de automatische klok die ervoor zorgt dat de plant binnen 60-70 dagen van zaadje tot oogst groeit. Als perfecte beginnersplant is Auto Wappa een droom om te kweken en bloeit met compacte dikke toppen die zijn geolied met hars.


 • Paradise Seeds Auto Whiteberry

  From 8,95

  Een prachtige plant bomvol trichomen die een sativa high en een lichamelijke indica buzz combineert met de smaak van de verboden vrucht.

  Toen we begonnen een range autoflowers te produceren kozen we enkele van onze favoriet Paradise soorten als basis, en een daarvan was White Berry. We selecteerden die omdat het origineel het resultaat was van veel tijd en moeite, een nieuwe generatie soort die de meest verfijnde elementen van klassieke voorouders combineert. Het resultaat komt heel dicht in de buurt van het perfecte model cannabisplant.

  Een robuuste klant, met toppen die rond de centrale cola groeien en een ordelijk groeipatroon. Auto Whiteberry vertoont de uitgesproken kleuren van het origineel. De toppen verschijnen in dichte met hars overdekte brokken die glinsteren van de trichomen. Deze autoflower-soort is een goede kandidaat om binnen en buiten te kweken.

  Voor de binnenkweker is hij dankzij z’n formaat een handzame vriend, zeker als de groeiruimte beperkt is. Deze planten bereiken een hoogte van ongeveer 75 cm, en hoewel de opbrengst niet zo groot is als bij sommige andere soorten, maakt de kwaliteit van het eindproduct het tot de keus van kenners die op zoek zijn naar meer exotische ervaringen. Ook de naar schatting 63 dagen tussen zaaien en oogst is voor veel kwekers een aantrekkelijk vooruitzicht.

  Auto Whiteberry is net zo goed geschikt voor de buitenteelt, zeker in tuinen en kassen waar camouflage centraal staat. Voor kwekers die bezorgd zijn over buren zullen een of twee van deze planten in de vensterbank zeker geen groot veiligheidsrisico opleveren. Als buiten-auto zijn er weinig planten die zo goed en snel presteren (65 dagen).

  Eenmaal geoogst brengt Auto Whiteberry dezelfde complexiteit en veelzijdigheid van effect die het origineel zo goed maken. De verfijnde genetische structuur, een combinatie van high en stonedheid, maakt dit tot een rokertje waarmee je de dag door kunt en je vervolgens tegen het eind van de avond naar bed vergezelt.


 • Paradise Seeds Belladonna

  From 8,45

  Sultry Sativa… Belladonna is een van onze originele old school soorten. Deze klassieke plant is een meervoudig prijswinnaar en dankzij z’n snelle oogsttijd in combinatie met een sativa high tot de dag van vandaag nog even populair als toen we hem 15 jaar geleden introduceerden,


 • Paradise seeds Blue Kush Berry

  From 9,45

  The Choice of Legends (Indica)… Blue Kush Berry is een zoet smakende indica die de machtige Kush power combineert met een verrukkelijke fruitige geur. In samenwerking met Chong’s Choice heeft Paradise Seeds aan deze populaire soort een shot Hollandse kracht en vitaliteit toegevoegd om te komen tot een kwalitatief hoogwaardige plant die tot grootse prestaties in staat is.

  Indica/Sativa Ratio Mostly Indica
  Flowering Time Indoor Van 55 Days naar 60 Days
  Effect/Buzz Langdurig super stoned, ontspannend en verdovend effect
  Smell/Taste Fruitig, besachtige zoetheid
  Yield Outdoor (GR/PP) 800 Gr
  Yield Indoor (gr/m2) 500 Gr

 • Paradise Seeds Californian Gold

  From 11,50

  Amber Honey… Californian Gold is a hard hitting hybrid that is indica dominant (80/20) and a real gift to the grower. It is easy to grow and its payload delivers with an explosion of resinous buds.

  The Paradise Seeds research and development program has been looking for an indica hybrid with unique qualities and Californian Gold is it! We have taken a trip down memory lane with this variety, released to commemorate legalization in the Golden State, picking out some old school classic Californian genetics and giving them a turbo boost to produce something very special.


 • Paradise seeds Delahaze

  From 12,95

  The Producer… De grote en krachtige Delahaze, onze meervoudig onderscheiden soort, heeft alles! We hebben het allerbeste van haze gecombineerd om een superplant te creëren met zware opbrengsten en een korte bloeiduur.

  Ook Delahaze is een van onze nieuwe generatie soorten, en het kostte tijd (en veel liefde) om deze variëteit te ontwikkelen, waarbij een zorgvuldige selectie werd gemaakt uit vele haze fenotypes die in onze kassen in Zwitserland werden opgekweekt en met Hollandse genetica werden gekruist om onze eigen versie van een klassieke wereldsoort te creëren.

  Treating Yourself Medical Cannabis Cup Canada 2011 (Sativa Category)
  Copa Del Rey Bogota – Colombia 2015 (Outdoor)
  Copa El Copo – Colombia 2017 (Sativa Category)


 • Paradise Seeds Durga Mata

  From 8,45

  Je hoort vaak dat Durga Mata op geen enkele andere plant lijkt. Waarom? Het zit hem in het veredelen. De originele moeder van deze soort stak met kop en schouders boven de zee van planten uit en leek te roepen ‘neem mij!’ Zij werd de Moeder Godin – een symbool van kracht en zuiverheid.

  Deze plant straalt pure potentie uit, maar levert tegelijk het soort robuustheid, stabiliteit en betrouwbaarheid die kwekers graag hebben. Het eindresultaat produceert een langdurige ontspannende buzz zonder dat je oogleden aan de vloer blijven plakken.


 • Paradise seeds Durga Mata II CBD

  From 9,45

  Mama Earth… De laatste jaren hebben we geïnvesteerd in de ontwikkeling van nieuwe variëteiten met medicinale kwaliteiten, en een van de resultaten daarvan is de in samenwerking met de CBD Crew ontwikkelde Durga Mata II CBD.


 • Paradise seeds Dutch Dragon

  From 8,95

  Deze plant heeft z’n wortels in het Afrikaanse continent, vanwaar de originele genetica enkele jaren geleden uit Swaziland naar Euroland is gereisd. De vanwege z’n potentie befaamde vurige sativa is gekruist met Hollandse soorten om een betrouwbare plant met en hoge bevredigingsscore te creëren. Sterk en bossig in de traditie van goede sativa’s levert deze plant die gretig groeit als je hem de kans geeft en levert hoge opbrengsten op.

  Indica/Sativa Ratio 25% Indica / 75% Sativa
  Flowering Time Indoor Van 63 Days naar 70 Days
  Harvest Month (n.L) Mid October
  Harvest Month (s.L) Mid April
  Effect/Buzz Heldere high, ontspannend
  Smell/Taste Fruitig, zoet
  Yield Outdoor (GR/PP) 1000 Gr
  Yield Indoor (gr/m2) 500 Gr

 • Paradise seeds Dutch Kush

  From 9,45

  Klassieker uit de Lage Landen… Dutch Kush is een krachtige en ontspanning brengende indica die groot wordt en snel afbloeit. Absoluut een plant voor superrelaxte sofasurfers en medische gebruikers op zoek naar de ultieme ontspanning.

  De populariteit van Kush heeft in korte tijd een grote variëteit aan soorten opgeleverd. Onze klanten weten echter dat Paradise Seeds nooit overhaast ergens aan begint! We hebben de tijd genomen om onze eigen draai te geven aan Kush, die is verbeterd met speciale Hollandse genetica en werd veredeld op extra potentie en prestaties.

  ndica/Sativa Ratio 80% Indica / 20% Sativa
  Flowering Time Indoor 60 Days
  Harvest Month (n.L) Early October
  Harvest Month (s.L) Early April
  Effect/Buzz Heldere high, ontspannend
  Smell/Taste Fruitig, zoet
  Yield Outdoor (GR/PP) 500 Gr
  Yield Indoor (gr/m2) 500 Gr

 • Paradise Seeds El Dorado OG

  From 26,00

  Indica trichome bomb with a heavy resin count and a finely blended balance of terpenes that brings medical quality relaxation.

  Trichome Bomb… El Dorado OG is a full bodied indica which stands out from the crowd with a double coating of bud resin and an immensely strong aroma. This is a strain to lighten up that bad mood, loosen up the body and target pain points with a dose of soothing relaxation.


 • Paradise seeds Ice Cream

  From 12,95

  The Ferrari… Laat je niet om de tuin leiden door de naam Ice Cream. Hij zal je helemaal aflikken als je niet oppast met de potentie van deze exotische plant.

  De naam is afgeleid van de romigheid die Ice Cream tot een topper maakt bij kwekers en rokers overal ter wereld. Waarom de bijnaam Ferrari? Omdat als deze plant eenmaal doorschakelt hij er als een brullende rode sportwagen vandoor scheurt, snel en furieus. Een rit om niet snel te vergeten!

  Indica/Sativa Ratio 60% Indica / 40% Sativa
  Flowering Time Indoor Van 55 Days naar 60 Days
  Harvest Month (n.L) Mid October
  Harvest Month (s.L) Mid April
  Effect/Buzz Trippy, zowel mentaal als lichamelijk
  Smell/Taste Vanille, skunk, ananas
  Yield Outdoor (GR/PP) 500+ Gr
  Yield Indoor (gr/m2) 500 Gr

 • Paradise seeds Jacky White

  From 12,95

  High Yield, Fast Finish… Jacky White is de ultieme krachtpatser, een spetterende mix van erfgoed en kennis. Het resultaat? Een zwaar opbrengende sativa die al bij z’n introductie een instant klassieker werd.

  Indica/Sativa Ratio 25% Indica / 75% Sativa
  Flowering Time Indoor 60 Days
  Harvest Month (n.L) Mid October
  Harvest Month (s.L) Mid April
  Effect/Buzz Soft cerebral pleasant
  Smell/Taste Grapefruit
  Yield Outdoor (GR/PP) 600+ Gr
  Yield Indoor (gr/m2) 500 Gr

 • Paradise seeds L.A. Amnesia

  From 9,45

  Choice of Legends (Sativa)… L.A. Amnesia is een potente, zwaar opbrengende sativa met een opgevoerd THC-gehalte, het resultaat van de samenwerking tussen de legendarische veredelaars van Paradise Seeds en de al even legendarische cannabist Tommy Chong en zijn nieuwe bedrijf Chong´s Choice.

  We waren op zoek naar een zeer bijzondere Sativa voor de exclusieve Chong’s Choice lijn en met L.A. Amnesia is die missie absoluut geslaagd. L.A. Amnesia combineert de genetica van de wereldberoemde Hollandse Amnesia Haze met een extreem potente Kush variëteit. Genoemd naar Los Angeles past deze hemelse soort perfect bij de Stad der Engelen!

  Indica/Sativa Ratio Mostly Sativa
  Flowering Time Indoor Van 56 Days naar 63 Days
  Effect/Buzz Euforisch, langdurig werkzaam, zeer high
  Smell/Taste Fruitig, citrus, hazey
  Yield Outdoor (GR/PP) 1000+ Gr
  Yield Indoor (gr/m2) 600 Gr

 • Paradise Seeds Lucid Bolt

  From 8,95

  Perfect Storm… Deze krachtige plant is een stormfront op zich. Hij komt met een vleugje mysterie, een hybride met adelijk bloed in z’n bloedlijn.

  Lucid Bolt is een van onze nieuwere soorten, maar z’n wortels gaan diep terug in de tijd van z’n voorouders… Een combinatie van originele klassieke soorten, gesmeed in het Paradijs om een Griekse Godin van een plant te produceren – sterk, stoer en golvend van grote toppen.

  Indica/Sativa Ratio 70% Indica / 30% Sativa
  Flowering Time Indoor Van 56 Days naar 63 Days
  Harvest Month (n.L) Mid October
  Harvest Month (s.L) Mid April
  Effect/Buzz Krachtig, medicinaal, helder
  Smell/Taste Fruitig, acid
  Yield Outdoor (GR/PP) 500 Gr
  Yield Indoor (gr/m2) 500 Gr


Cart
 • No products in the cart.