De vraag “Waarom autoflowering seeds” komt steeds vaker ter sprake omdat deze strains steeds bekender worden en meer mainstream. Waarom verkiezen mensen steeds vaker voor autoflowers boven de reguliere Indica en Sativa strains? Op deze vraag is geen correct antwoord maar de autoflower planten bieden kenmerkend veel voordelen waar de reguliere strains niet aan kunnen tippen.

Snelle groei en korte levenscyclus
Buiten de deur zijn deze planten moeilijk te zien vanwege het kleine formaat wat ze minder opvallend maakt waardoor ze minder snel gevonden worden door andere groeiers, politie, touristen of criminelen. Dit maakt het de perfecte plant om onopvallend te groeien.
Klein formaat
Binnen planten kunnen veel voordelen bieden voor groeiers met beperkte ruimte. Deze autoflowering zaden produceren planten die in vrijwel elke situatie en ruimte kunnen groeien, bijvoorbeeld een kledingkast of koelkast. Maar het gaat nog verder dan dat, sommige groeiers kiezen er zelfs voor om hun planten te produceren in een PC-kast of koelbox en dit wordt dan ook wel microgrowing genoemd. Ondanks dat de opbrengst uiteindelijk beperkt kan zijn kunnen deze groeiers door blijven gaan zankzij de autoflowering zaden.

Cart
  • No products in the cart.