Green House Seeds Arjan’s Strawberry Haze

From 10,95

Arjan’s Strawberry Haze van Green House Seeds is een feminised wietsoort met dominante sativa eigenschappen. Deze wietplant is geschikt voor een binnenkweek en een buitenkweek en is gewend aan een gematigde, vochtige omgeving.

Wissen

Beschrijving

Arjan’s Strawberry Haze – Green House Seeds

Arjan’s Strawberry Haze van Green House Seeds is een feminised wietsoort met dominante sativa eigenschappen. Deze wietplant is geschikt voor een binnenkweek en een buitenkweek en is gewend aan een gematigde, vochtige omgeving. Hierdoor zal deze het buiten erg goed doen en kan in de volle grond wel tot 3 meter hoog worden. Deze plant heeft vrij lange takken en is ideaal voor SCROG en LST (Low Stress Training). Deze soort is niet zo moeilijk te kweken maar ze heeft zeker wel een kweker met wat ervaring nodig.

Green House Seeds Arjan’s Strawberry Haze heeft een sterke zoete en fruitige smaak die, zoals de naam al zegt, sterk lijkt op de smaak van aardbeien. Lichamelijk heeft deze wiet weinig effect maar geeft juist een geestelijke heldere high met sociale en creatieve mogelijkheden. Deze feminised wietzaadjes zijn dus ideaal voor degene die lekker actief wil blijven!

Eigenschappen Arjan’s Strawberry Haze wietzaden:

  • Arjan’s Strawberry Haze is geschikt voor SCROG en LST
  • Deze wietplant is geschikt voor zowel de binnenkweek als de buitenkweek
  • Geschikt voor de wat meer ervaren kweker
  • Het roken van deze wiet geeft je een geestelijke heldere high met sociale en creatieve mogelijkheden

Extra informatie

Aantal zaden

, , ,

Green House Seeds Arjan’s Strawberry Haze

From 10,95