Green House Seeds Arjan’s Ultra Haze #1

From 10,95

Arjan’s Ultra Haze #1 van Green House Seeds is een feminised Sativa wietzaden soort. Deze heeft een vrij lange bloeitijd van ongeveer 14 weken maar zal je dan rijkelijk belonen met mooie stevige toppen! Ze is geschikt voor zowel een binnenkweek als een buitenkweek. Omdat het een vrij stevige soort is, doet de Arjans Ultra Haze #1 het buiten en vooral in een gematigd tropisch of subtropisch klimaat ook goed. Ze zal het in Nederland het beste doen bij een warme droge zomer.

Wissen

Beschrijving

Arjan’s Ultra Haze #1 – Green House Seeds

Arjan’s Ultra Haze #1 van Green House Seeds is een feminised Sativa wietzaden soort. Deze heeft een vrij lange bloeitijd van ongeveer 14 weken maar zal je dan rijkelijk belonen met mooie stevige toppen! Ze is geschikt voor zowel een binnenkweek als een buitenkweek. Omdat het een vrij stevige soort is, doet de Arjans Ultra Haze #1 het buiten en vooral in een gematigd tropisch of subtropisch klimaat ook goed. Ze zal het in Nederland het beste doen bij een warme droge zomer. Deze wietzaadjes zijn ook uitermate geschikt om op de LST manier te kweken.

De wiet van Green House Arjan’s Ultra Haze #1 heeft een zachte, aardachtige smaak en geeft een psychedelisch intense high. De intens gekruide smaak is zeer populair bij de Haze liefhebbers. Deze soort heeft de eerste prijs gewonnen bij de High Times Cannabis Cup 2006! Vanwege haar enorm lange bloeitijd is ze niet geschikt voor de beginnende kwekers.

Eigenschappen Arjan’s Ultra Haze #1 wietzaden:

  • De wietzaadjes zijn ook geschikt om op de LST manier te kweken
  • Geschikt voor zowel de binnenkweek als de buitenkweek
  • De wietplanten leveren buiten en binnen een hoge opbrengst
  • Het roken van deze wiet geeft je een psychedelisch intense high

Extra informatie

Aantal zaden

, , ,

Green House Seeds Arjan’s Ultra Haze #1

From 10,95