Green House Seeds Diamond Girl

From 7,95

Diamond Girl van Green House Seeds is een uitstekende keuze voor de beginnende kwekers. Deze feminised wietsoort heeft namelijk niet zoveel onderhoud nodig en vergeeft je een kweekfoutje vrij makkelijk.

Wissen

Beschrijving

Diamond Girl – Green House Seeds

Diamond Girl van Green House Seeds is een uitstekende keuze voor de beginnende kwekers. Deze feminised wietsoort heeft namelijk niet zoveel onderhoud nodig en vergeeft je een kweekfoutje vrij makkelijk. Diamond Girl is geschikt voor zowel een binnenkweek als voor een buitenkweek en is ontstaan uit het kruisen van Skunk x NL x Haze x Early Pearl. Deze soort stond eerder ook wel bekend als ‘Silver Pearl’.

Green House Seeds Diamond Girl is zeer geschikt voor een SCROG of een LST. Haar opbrengst is zeer goed en haar bloeitijd erg kort, wat deze wietsoort bij velen een favoriet maakt! Het effect van het roken van deze wiet is redelijk mild, maar wel langdurig. Met deze wiet heb je dus geen intens stoned gevoel maar ben je wel lekker ontspannen. Deze wietzaden hebben een uitstekend ontkiemingspercentage.

Eigenschappen Diamond Girl wietzaden:

  • Diamond Girl is geschikt voor een SCROG of een LST
  • De wietplant is geschikt voor zowel de binnenkweek als de buitenkweek
  • Deze wietsoort heeft een CBN percentage van 0.38%
  • Het roken van de wiet geeft je geen intens stoned, maar wel lekker ontspannen gevoel

Extra informatie

Aantal zaden

, , ,

Green House Seeds Diamond Girl

From 7,95