Dutch Passion Auto Cinderella Jack®

From 13,55

Een van de sterkste THC-rijke auto’s die we tot nu toe hebben gezien. Auto Cinderella Jack® is een gefeminiseerde autoflower die werd ontwikkeld in samenwerking met Buddha Seeds, de innovatieve autoflower kwekers uit Spanje.

Wissen

Beschrijving

Dutch Passion Auto Cinderella Jack®

Een van de sterkste THC-rijke auto’s die we tot nu toe hebben gezien. Auto Cinderella Jack® is een gefeminiseerde autoflower die werd ontwikkeld in samenwerking met Buddha Seeds, de innovatieve autoflower kwekers uit Spanje. De oorspronkelijke genetica is enkel en alleen geselecteerd op basis van THC-gehalten. In elke fase van de ontwikkeling werden professionele laboratoriumanalyses gebruikt om er zeker van te zijn dat de basisgenetica met hoge THC-gehalten over meerdere generaties en in alle afzonderlijke planten stabiel bleef.

Dit project begon oorspronkelijk met een kruising van Cinderella 99 en Jack Herer. De autogenetica werd gebruikt uit de genetische lijn van ‘Magnum’, die garant staat voor bovengemiddelde oogsten. Met THC-niveaus van meer dan 20 procent is dit één van de krachtigste autovariëteiten die momenteel verkrijgbaar is.

Extra informatie

Aantal zaden

, , ,

Dutch Passion Auto Cinderella Jack®

From 13,55