Dutch Passion Auto Daiquiri Lime®

From 12,45

Auto Daiquiri Lime® is gebaseerd op een unieke Californian Orange kloon met een scherpe, limoenachtige citrus smaak, die vervolgens gekruist werd met een harsrijke, elite kloon van de Amerikaanse Sour Diesel

Wissen

Beschrijving

Dutch Passion Auto Daiquiri Lime®

Auto Daiquiri Lime® is gebaseerd op een unieke Californian Orange kloon met een scherpe, limoenachtige citrus smaak, die vervolgens gekruist werd met een harsrijke, elite kloon van de Amerikaanse Sour Diesel. Van deze kruising hebben we vervolgens de Autoflower Auto Daiquiri Lime® gemaakt. Deze plant combineert de kracht van de Dutch Passion Autoflower’s met een ongebruikelijk rijk, fruitig/dieselachtig aroma en een friszure smaak.

Auto Daiquiri Lime® is klaar om te oogsten na ongeveer 10 tot 11 weken na ontkieming en geeft de voorkeur aan een licht voedingsregime. Deze variëteit is bestemd voor kwekers die op zoek zijn naar extreme, “USA style” XXL oogsten met een snelle groei. Groot, snel en makkelijk. Makkelijk genoeg voor een beginnende kweker. Originele USA genetica van topkwaliteit met een fruitig zure smaak en een aangename high.

Extra informatie

Aantal zaden

, , ,

Dutch Passion Auto Daiquiri Lime®

From 12,45