Dutch Passion Auto Duck®

From 13,55

Auto Duck® is een autoflowering camouflage-cannabisvariëteit met ongebruikelijk gevormde cannabisbladeren die daardoor moeilijk zijn te herkennen als cannabis bladeren. Vooral gedurende de eerste helft van de groeicyclus, voordat de toppen zich vormen. In de buitenkweek heeft deze variëteit van zaad tot oogst doorgaans 85 à 90 dagen nodig om af te bloeien.

Wissen

Beschrijving

Dutch Passion Auto Duck®

Auto Duck® is een autoflowering camouflage-cannabisvariëteit met ongebruikelijk gevormde cannabisbladeren die daardoor moeilijk zijn te herkennen als cannabis bladeren. Vooral gedurende de eerste helft van de groeicyclus, voordat de toppen zich vormen. In de buitenkweek heeft deze variëteit van zaad tot oogst doorgaans 85 à 90 dagen nodig om af te bloeien. Ze produceert een goede kwaliteit cannabis en zal onder de juiste omstandigheden buiten of in een kas de kweker niet teleur stellen. Binnen is ze na ongeveer 75 dagen van 20 uur licht en 4 uur duisternis (20/4) oogstklaar. AutoDuck® heeft een gestabiliseerde en natuurlijke bladmutatie, met bladeren die doen denken aan de afdruk van een eendenpoot.

AutoDuck® is de autoflower-versie van de veel verkochte fotoperiode-variëteit Frisian Duck® en is gekruist met onze eigen Auto White Widow®, waardoor een krachtige autoflower is ontstaan. Auto Duck® produceert groene toppen en heeft vergeleken met Frisian Duck® een lichtere geur. Deze variëteit is ideaal voor de kweek in de stad en voor mensen die niet willen dat buitenstaanders merken dat ze cannabis kweken.

Extra informatie

Aantal zaden

, , ,

Dutch Passion Auto Duck®

From 13,55