Dutch Passion Auto Euforia®

From 12,95

In Auto Euforia® wordt de genetica van onze oorspronkelijke fotoperiode Euforia® gecombineerd met een zorgvuldig geselecteerde Autoflower skunk. Euforia® zelf is een originele selectie van fotoperiode skunk uit de jaren negentig, speciaal gekozen om zijn unieke euforische high die door veel gebruikers wordt ervaren.

Wissen

Beschrijving

Dutch Passion Auto Euforia®

In Auto Euforia® wordt de genetica van onze oorspronkelijke fotoperiode Euforia® gecombineerd met een zorgvuldig geselecteerde Autoflower skunk. Euforia® zelf is een originele selectie van fotoperiode skunk uit de jaren negentig, speciaal gekozen om zijn unieke euforische high die door veel gebruikers wordt ervaren. Het euforische en stress bestrijdende gevoel is nog altijd het meest gewaardeerde kenmerk van zowel de automatische als fotoperiodische genetische lijnen van Euforia®. Deze automatische sativa heeft een uniek vermogen om zorgen en stress weg te nemen. Bovendien is hij erg gemakkelijk te kweken en levert hij stevige oogsten op.

Auto Euforia® is een compacte, struikachtige variëteit met een skunkachtige smaak en een zacht aroma. Auto Euforia® is ook een productieve variëteit, zowel wat betreft toppen als hars, waarbij de plant bovengemiddelde oogsten kan produceren en 1 meter hoog kan worden. Deze variëteit wordt doorgaans tussen de 10 en 11 weken na ontkieming geoogst. Auto Euforia® produceert krachtige cannabis met een activerende en gelukzalige high, die tegelijkertijd verkwikkend en verdovend is. Auto Euforia® is een uitstekende keuze als u een variëteit zoekt die gemakkelijk is te kweken maar toch in staat is om hoogwaardige oogsten te produceren.

Extra informatie

Aantal zaden

, , ,

Dutch Passion Auto Euforia®

From 12,95