Dutch Passion Auto Night Queen®

From 12,45

Auto Night Queen® is een Autoflower hybride gebaseerd op onze fotoperiodieke Night Queen,een zeer harsrijke variëteit. Het is één van onze sterkste indica’s ooit met een THC percentage van meer dan 20%. Ze won de 1e prijs op de Champions Cup Malaga in 2015. Auto Night Queen® zet de familie traditie voort in de zin dat ze bovengemiddelde oogsten van premium kwaliteit, kleverige Kush oogsten geeft

Wissen

Beschrijving

Dutch Passion Auto Night Queen®

Auto Night Queen® is een Autoflower hybride gebaseerd op onze fotoperiodieke Night Queen,een zeer harsrijke variëteit. Het is één van onze sterkste indica’s ooit met een THC percentage van meer dan 20%. Ze won de 1e prijs op de Champions Cup Malaga in 2015. Auto Night Queen® zet de familie traditie voort in de zin dat ze bovengemiddelde oogsten van premium kwaliteit, kleverige Kush oogsten geeft. Binnen kan ze tot 500gr/m2 oogsten en buiten zijn oogsten van 150 gr per plant niet ongebruikelijk in goede condities. Auto Night Queen® behoort tot de meest potente Autoflowers die we gezien hebben, met een zware en langdurende stone die populair is bij zowel medische als recreatieve gebruikers.

Om Auto Night Queen® te creëren hebben we een speciaal geselecteerde kloon van de oorspronkelijke, fotoperiodieke Night Queen gekruist met een donkere, automatisch bloeiende Afghaanse ‘Mazar-i-Sharif’ hybride uit onze genenbank. Het resultaat is een harsrijke en zoet smakende Autoflower met een krachtig effect op zowel “mind, body and soul”. De rijke hash tonen komen goed tot hun recht wanneer ze wordt geproefd en ze is zoet van smaak, of je haar nu rookt of verdampt. De planten groeien uit tot zo’n 1 meter in hoogte. Auto Night Queen® zal kwekers aantrekken die op zoek zijn naar een maximale potentie.

Extra informatie

Aantal zaden

, , ,

Dutch Passion Auto Night Queen®

From 12,45