Dutch Passion Auto White Widow

From 12,45

Na enkele jaren van zorgvuldige selectie is Dutch Passion verheugd om onze Auto White Widow® variëteit te introduceren. Dit is de langverwachte automatische versie van onze bestverkopende originele White Widow. Auto White Widow® is een krachtige en sterke Autoflower met een krachtige high. Ze is ontwikkeld uit een White Widow moederplant, die velen prijzen heeft gewonnen en duizenden tevreden kwekers opleverde

Wissen

Beschrijving

Dutch Passion Auto White Widow

Na enkele jaren van zorgvuldige selectie is Dutch Passion verheugd om onze Auto White Widow® variëteit te introduceren. Dit is de langverwachte automatische versie van onze bestverkopende originele White Widow. Auto White Widow® is een krachtige en sterke Autoflower met een krachtige high. Ze is ontwikkeld uit een White Widow moederplant, die velen prijzen heeft gewonnen en duizenden tevreden kwekers opleverde. Auto White Widow® is een zeer consistente plant, die makkelijk te kweken is met elke kweekmethode. 75 dagen na de ontkieming is Auto White Widow® klaar om geoogst te worden. De verwachte opbrengst voor buitenkweek varieert van 50 tot 150 gram per plant. Ervaren binnenkwekers kunnen zelfs meer dan 200 gram per plant verkrijgen, vooral wanneer er gekweekt met een Hydro Systeem. Auto White Widow® wordt ongeveer 60 tot 100 centimeter hoog.

De smaak is fris, citrusachtig, zoet en sterk en het effect wordt snel bereikt. Auto White Widow® geeft bosachtige en harsrijke planten met talrijke toppen. Ze produceert een sterke geur tijdens de groeicyclus met compacte toppen. De soort high is plezierig en goed gebalanceerd. AutoWhite Widow is een van de beste autoflowers die wij hebben ontwikkeld. Daarbij wordt deze soort sterk aanbevolen voor mensen die op zoek zijn naar een makkelijk te kweken plant, die krachtig is en voor hoge opbrengsten kan zorgen.

Extra informatie

Aantal zaden

, , ,

Dutch Passion Auto White Widow

From 12,45