Dutch Passion Auto Xtreme®

From 12,95

Auto Xtreme® is het buitengewone resultaat van een twee jaar lange samenwerking tussen Dutch Passion en DinaFem. Waarbij  speciale Haze genetica van Dutch Passion is gebruikt.

Wissen

Beschrijving

Dutch Passion Auto Xtreme®

Auto Xtreme® is het buitengewone resultaat van een twee jaar lange samenwerking tussen Dutch Passion en DinaFem. Waarbij  speciale Haze genetica van Dutch Passion is gebruikt. Er is veel onderzoek gedaan en er heeft een zeer uitgebreide en zorgvuldige selectie plaatsgevonden aangezien wij alleen het beste resultaat wilden accepteren. De genetica van Auto Xtreme® is gebaseerd op onze Outlaw Amnesia variëteit (Amnesia x Super Haze). Auto Xtreme® is een krachtige sativa dominante Autoflower die zeer genereuze oogsten geeft. Deze soort is exclusief verkrijgbaar bij Dutch Passion.

Ongeveer 80 dagen nadat de zaden zijn ontkiemd is Auto Xtreme® klaar voor de oogst. Dit is iets langer dan je gewend bent van andere Autoflower variëteiten. Auto Xtreme® heeft extra tijd nodig maar is potenter, krachtiger, heeft een sterkere high, geeft meer opbrengst en heeft een betere smaak. De planten worden groter dan gemiddeld en kunnen een hoogte bereiken van 1,5m. Een betere Autoflower variëteit is moeilijk te vinden.

Extra informatie

Aantal zaden

, , ,

Dutch Passion Auto Xtreme®

From 12,95