Dutch Passion Blue Auto Mazar®

From 12,95

Blue Auto Mazar® is een nieuwe potente hybride van twee van Dutch Passions legendarische Autoflower variëteiten. Het is een kruising van Auto Blueberry en Auto Mazar, twee zeer geliefde variëteiten. Blue Auto Mazar® profiteert van zowel de befaamde kwaliteit van Auto Blueberry als de potentie en hoge opbrengsten van Auto Mazar

Wissen

Beschrijving

Dutch Passion Blue Auto Mazar®

Blue Auto Mazar® is een nieuwe potente hybride van twee van Dutch Passions legendarische Autoflower variëteiten. Het is een kruising van Auto Blueberry en Auto Mazar, twee zeer geliefde variëteiten. Blue Auto Mazar® profiteert van zowel de befaamde kwaliteit van Auto Blueberry als de potentie en hoge opbrengsten van Auto Mazar. Van zaad tot oogst in ongeveer 75 dagen. Blue Auto Mazar® is 75% indica en 25% sativa. Deze variëteit zal voor planten zorgen die een mix zijn van zowel Auto Blueberry en Auto Mazar. Het kan voorkomen dat enkele planten meer het fenotype van Auto Blueberry vertonen en andere planten meer het fenotype van Auto Mazar. Tijdens de bloeifase wordt de kweker beloond met de complexe fruit aroma’s en kruidige geuren.

Het effect van de Blue Auto Mazar® is sterk, vrolijk en kalmerend op het lichaam. Een comfortabele en zeer aangename high complementeert deze variëteit met hoge opbrengsten en tal van zware harsachtige toppen. De verwachte opbrengst levert de meeste kwekers 75 tot 100 gram per plant op van een zeer krachtige en zoet smakende wiet. De meest ervaren kwekers kunnen een opbrengst van meer dan 200 gram per plant verkrijgen.

Extra informatie

Aantal zaden

, , ,

Dutch Passion Blue Auto Mazar®

From 12,95