Dutch Passion Blueberry ®

From 13,95

De enige echte Dutch Passion Blueberry is een bekende, stijlvolle en aangename cannabis met een fruitige smaak en blauwe verkleuringen in de bladeren en toppen. Deze variëteit bestaat uit 80% indica en 20% sativa genetica en werd ontwikkeld in de jaren zeventig. Ervaren Blueberry kwekers laten vaak meerdere zaden ontkiemen om zo een geschikte stabiele moederplant te selecteren.

Wissen

Beschrijving

Dutch Passion Blueberry ®

De enige echte Dutch Passion Blueberry is een bekende, stijlvolle en aangename cannabis met een fruitige smaak en blauwe verkleuringen in de bladeren en toppen. Deze variëteit bestaat uit 80% indica en 20% sativa genetica en werd ontwikkeld in de jaren zeventig. Ervaren Blueberry kwekers laten vaak meerdere zaden ontkiemen om zo een geschikte stabiele moederplant te selecteren. Het is gemakkelijk om stekken te nemen van de plant en de toppen van topkwaliteit vervelen nooit. Hoewel de Blueberry goede opbrengsten levert onder de ideale groeicondities, wordt ze meestal gekweekt door fans van de typische Blueberry high; geraffineerd en ontspannend.

Dit is niet de gemakkelijkste variëteit voor de beginnende kweker en kan bovendien kieskeurig zijn qua voeding. Maar voor de ervaren kweker is het absoluut de moeite waard, want het resultaat is misschien wel één van de beste cannabissoorten die er zijn. Tientallen jaren na de introductie is dit nog steeds een coffeeshop favoriet.

Extra informatie

Aantal zaden

, , ,

Dutch Passion Blueberry ®

From 13,95