Dutch Passion Durban Poison ®

From 9,45

Dutch Passion’s eigen Durban Poison is een klassieke buiten- en binnenvariëteit die sterk genoeg is voor de buitenkweek op de extreme noorder- of zuiderbreedten. Gedurende de kweekgeschiedenis is de Durban gekruist met onbekende indica genetica.

Wissen

Beschrijving

Dutch Passion Durban Poison ®

Dutch Passion’s eigen Durban Poison is een klassieke buiten- en binnenvariëteit die sterk genoeg is voor de buitenkweek op de extreme noorder- of zuiderbreedten. Gedurende de kweekgeschiedenis is de Durban gekruist met onbekende indica genetica. Durban kan aanvankelijk brede indica vormige bladeren ontwikkelen, maar door het groeipatroon kan de sativa invloed in een later stadium overheersen, met lange toppen en ranke, sativa achtige bladeren. Durban Poison is na 8-9 weken indoorkweek oogstrijp. Buiten kan zij 2-3 meter hoog worden en wordt ze aan het begin van de herfst geoogst. Wanneer Durban voldoende wortelruimte krijgt, zal zij zware, harsrijke toppen produceren. De ontwikkeling van de plant, het aanzien van de oogst en haar opwekkende high zijn kenmerkend voor een sativa.

Durban Poison heeft een kruidige, vage smaak, met vleugjes anijs, drop en kruidnagel. De toppen zijn vaak donkergroen en resistent tegen schimmels en ongedierte. Zeer krachtig en consistent, met goede opbrengsten.

Extra informatie

Aantal zaden

, , ,

Dutch Passion Durban Poison ®

From 9,45