Dutch Passion Orange Hill Special ®

From 10,45

Orange Hill Special (OHS) is een bijzondere Orange Skunk selectie en een welkome aanvulling op de Orange Family van Dutch Passion. OHS is ontwikkeld met genetica van onze geliefde Orange Bud en California Orange.

Wissen

Beschrijving

Dutch Passion Orange Hill Special ®

Orange Hill Special (OHS) is een bijzondere Orange Skunk selectie en een welkome aanvulling op de Orange Family van Dutch Passion. OHS is ontwikkeld met genetica van onze geliefde Orange Bud en California Orange. Deze variëteit is 50% indica, 50% sativa met een hoog THC-percentage van 21%. OHS produceert zeer genereuze oogsten van hoge kwaliteit met een fris aroma en citrus smaak. De planten worden ongeveer 1m hoog met veel zijtakken die vol zitten met kleverige toppen.

OHS is de best producerende plant uit de Orange Family. Tijdens de groeiperiode is er weinig voeding nodig en tijdens de bloeiperiode van 8-9 weken adviseren wij extra voeding. Orange Hill Special is een must voor liefhebbers van onze Orange Family variëteiten. Ontwikkeld door de producent van Power Plant, Ultimate, Skunk#11 en vele anderen.

Extra informatie

Aantal zaden

, , ,

Dutch Passion Orange Hill Special ®

From 10,45