Dutch Passion Passion #1 ®

Vanaf 9,45

Passion #1 is één van de beste groene buitenvariëteiten die in de zeventiger jaren in California ontwikkeld is en in Holland sinds 1980 gekweekt wordt. De opbrengst varieert van 250 gr. tot ongeveer 750 gr. per plant.

Wissen

Beschrijving

Dutch Passion Passion #1 ®

Passion #1 is één van de beste groene buitenvariëteiten die in de zeventiger jaren in California ontwikkeld is en in Holland sinds 1980 gekweekt wordt. De opbrengst varieert van 250 gr. tot ongeveer 750 gr. per plant. Onder optimale omstandigheden kunnen planten gigantische proporties (tot 3,5 m) aannemen. Passion #1 groeit met lange compacte toppen, die vol zitten met hars (zeer vet). Deze variëteit is exclusief ontwikkeld voor de buiten- of kaskweek.

Passion #1 rookt zacht en heeft een fris citrusaroma. Passion #1 verrast u met een sterke stimulerende ‘up’ high. Wanneer u meer rookt, zult u aangenaam stoned worden. We hebben bij Passion #1 THC percentages van bijna 20% gemeten. Dit is een zeer sterke en stabiele buitenvariëteit, die zich al decennialang in onze zaadcollectie bevindt. Een van de beste groene “buiten” variëteiten uit onze collectie. Een variëteit die u telkens opnieuw zult willen kweken!

Extra informatie

Aantal zaden

, , ,

Dutch Passion Passion #1 ®

Vanaf 9,45