Dutch Passion Power Plant ®

From 10,45

Powerplant is, naast de White Widow, één van Dutch Passion’s bekendste variëteiten. Ze werd geïntroduceerd in 1997 en groeide al snel uit tot een variëteit die elke coffeeshop op zijn menu wilde hebben. Het is een sativa met een zeer grote oogst (500-600 gram/m²) en een intense High. Power Plant is zeer stabiel, met een enorm groeipotentie

Wissen

Beschrijving

Dutch Passion Power Plant ®

Powerplant is, naast de White Widow, één van Dutch Passion’s bekendste variëteiten. Ze werd geïntroduceerd in 1997 en groeide al snel uit tot een variëteit die elke coffeeshop op zijn menu wilde hebben. Het is een sativa met een zeer grote oogst (500-600 gram/m²) en een intense High. Power Plant is zeer stabiel, met een enorm groeipotentie. Powerplant is alleen teruggekruist, nooit gehybridiseerd en slechts verkrijgbaar bij Dutch Passion.

Het is een THC-rijke variëteit met een geweldige ‘up’ High en een frisse geur. Powerplant is zeer uniform en rookt zeer zacht. De planten worden 1 tot 1,5m hoog en zijn rond de 2de week van oktober klaar voor de kas of buitenkweek (warme klimaten). Binnen begint de bloei 1 week na vermindering van de lichtcyclus en duurt normaal gesproken 8 weken. Toppen van meer dan 30cm lang zijn geen uitzondering. Een originele classic van Dutch Passion, stabiel, zeer krachtig en met gigantische oogsten!

Extra informatie

Aantal zaden

, , ,

Dutch Passion Power Plant ®

From 10,45