Dutch Passion Think Different

From 12,45

Think Different is de grote verrassing uit de Dutch Passion Autoflower collectie. Deze soort heeft al snel een goede reputatie opgebouwd dankzij de verbluffende opbrengst en de sterke wiet. Beginnende kwekers kunnen een resultaat bereiken van 100g. per plant, voor ervaren kwekers is zelfs een oogst van 200g-300g of meer haalbaar.

Wissen

Beschrijving

Dutch Passion Think Different

Think Different is de grote verrassing uit de Dutch Passion Autoflower collectie. Deze soort heeft al snel een goede reputatie opgebouwd dankzij de verbluffende opbrengst en de sterke wiet. Beginnende kwekers kunnen een resultaat bereiken van 100g. per plant, voor ervaren kwekers is zelfs een oogst van 200g-300g of meer haalbaar. De plant is een goed alternatief voor traditionele variëteiten en kan in de juiste handen meer dan 1 meter hoog worden. Think Different geeft royale oogsten van sterke cannabis 10 tot 11 weken na ontkieming van de zaden. De genetische lijn is afkomstig van een speciale AK47 hybride, bekend als de AK420.

Bij binnenkweek heeft Think Different nog meer potentieel en kan men zelfs een opbrengst bereiken tot 500g/m2, zeker in een ‘scrog’ systeem met krachtige lampen. Binnen een jaar na de lancering bemachtigde deze sublieme variëteit een plaatsje op onze lijst met bestsellers. Sommige trouwe fans en Autoflower kwekers weigeren nog iets anders te kweken. Ervaren kwekers, zoals jij, zouden dit op zijn minst een keertje moeten uitproberen!

Extra informatie

Aantal zaden

, , ,

Dutch Passion Think Different

From 12,45