Dutch passion White Widow gefeminiseerd

From 9,45

Door de extreem witte toppen van onze White Widow ben je al gewaarschuwd voor de krachtige effecten die zullen volgen. Haar effect staat bekend als sterk en langdurig. Veel rokers geven aan dat ze in het begin een euforische high ervaren die zeer energiek is, ideaal voor creatieve taken. Naarmate de high zich vordert en je meer consumeert transformeert de high naar een meer narcotisch en ontspannend effect. De high heeft een sterke energieke piek in het begin maar wordt vervolgd door een rustgevend gevoel. Ideaal om bijvoorbeeld na het kijken van een lange film heerlijk in slaap te vallen.

Wissen

Beschrijving

Dutch passion White Widow

Waarom zou ik White Widow gefeminiseerde zaden kopen?

  • Dutch Passion White Widow zaden zijn zeer consistent en makkelijk te kweken in ieder medium
  • Het is een ontzettend sterke en potente soort met de reputatie één van de sterkste soorten ooit gecreëerd te zijn. De toppen zijn hard en compact en volledig bedekt in een dikke witte laag van trichomen
  • Onze originele White Widow is ontstaan uit een kruising van Braziliaanse en Indiase soorten en heeft een krachtige en doordringende geur
  • Als je op zoek bent naar de originele White Widow uit de jaren ‘80 en ‘90 ben je bij ons aan het goede adres, haar authentieke geur, smaak en onmiskenbare sterke high zijn de reden dat onze klanten steeds terugkomen voor deze soort

White Widow, meermalig cup winnaar

White Widow is een veelvoudig prijswinnaar en werd één van de grote klassiekers.

  • 1e Prijs C.A.B.A. Cup 5th Edition Best Weed
  • 1e Prijs C.A.B.A. Cup 5th Edition Best High Indoor

White Widow heeft een kruidig en dennenachtig aroma met fruitige tonen van citrus

White Widow staat voornamelijk bekend om haar potente volledig witte toppen die de high zo ontzettend krachtig maken. Qua geur- en smaakprofiel kan White Widow het best worden omschreven als kruidig en dennenachtig, waarbij vele verschillende onderliggende tonen het aroma zullen versterken. Bij sommige fenotypes zal dit een citrus ondertoon zijn, met zure, frisse en fruitige kenmerken. Bij andere kan het meer richting de diesel kant van het spectrum gaan waardoor ze wat meer gasachtig of metaalachtig ruikt. Al met al valt dit unieke en complexe aroma bijzonder meer onder de noemer van echte ‘old school weed’!

White Widow is een sterke cannabisplant met een explosieve groei en snelle bloei

White Widow is een echte legende. Niet alleen voor de hoge kwaliteit van de toppen maar ook voor het gemak met kweken. Het is een sterke hybride die zowel tijdens de groei als tijdens de bloei vigoureus zal groeien. Het is een plant die zeer geschikt is voor beginners, het maakt voor haar niet uit welke groeimethode en kweeksystemen je wil gebruiken.

Haar snelle bloeitijd zorgt er ook nog eens voor dat je als kweker niet lang hoeft te wachten alvorens je kan oogsten. Met een gemiddelde bloeitijd van ongeveer 8 weken valt deze soort in de categorie van snel bloeiende planten. Ze kan door haar gemiddelde strek tijdens de bloei zowel in een SOG als een SCROG-setup goed uit de voeten.

Wat voor genetica zit er precies in White Widow?

Dutch Passion’s White Widow was, vele jaren voordat de meeste van de hedendaagse zaadbedrijven gevestigd waren, al geperfectioneerd. Echte White Widow liefhebbers betalen graag iets meer om de ware F1 White Widow genetica uit 1980 te krijgen, met haar authentieke geur, smaak en onmiskenbare high. Onze originele White Widow is ontstaan uit een kruising van Braziliaanse en Indiaanse soorten en heeft een krachtige en doordringende geur. Wij verklaren dat onze versie, de beste authentieke versie op de markt is. Onze klanten houden van Dutch Passion’s originele White Widow en rapporteren over geweldige kweekresultaten binnen en buiten (in warme klimaten) en in kassen.

White Widow is een plant van medium grootte met compacte, volledig witte buds met een hoge potentie

White Widow is een hybride cannabis variëteit van medium grootte met zeer compacte toppen. De toppen produceren doorgaans minder oranje gekleurde pistils dan de meeste cannabissoorten en het is juist de uitstekende harsproductie waar deze soort zo bekend om is geworden, wat zelfs zichtbaar is op de grotere ‘fan leaves’. Haar naam heeft ze namelijk ook te danken aan deze extreem hoge harsproductie met haar uitzonderlijke dikke witte laag van trichomen.

White Widow is geen moeilijke plant om te kweken. Met de juiste omgeving en verzorging zal ze uitgroeien tot een prachtige klant die je rijkelijk zal belonen met een goede oogst. Ze is geschikt voor ieder type tuin, maar floreert het beste in een gecontroleerde binnenkweek. Haar takken zijn sterk genoeg om te buigen/knakken of te ‘scroggen’. White Widow heeft een medium internode afstand en haar toppen hebben een hele gunstige bloem-tot-bladverhouding. Grote toppen worden slechts omringd door kleine bladeren die gemakkelijk en snel te verwijderen zijn, wat de snelheid van het knippen aanzienlijk verhoogt.

Ze strekt gemiddeld voor een hybride cannabisplant. Ze groeit ongeveer rond de 2,5 tot 3 weken door in de bloeifase. Planten staan bekend om hun vigoureuze groeikracht en haar prachtige volle toppen die vol zitten met glinsterende trichomen. De productie van trichomen start vrij vroeg in de bloei en gaat op een rap tempo door. Het is niet voor niks dat deze soort nog altijd wordt gezien als een van de meest sterke en potente cannabissoorten. Door haar hoge potentie wordt ze door zowel medische als recreatieve gebruikers van over de hele wereld gewaardeerd.

De genetica die gebruikt is voor White Widow garandeert de volgende eigenschappen:

  • Een compacte tot medium grootte plant met sterke takken en volle bloemen
  • Dikke harde toppen met een gunstige bloem-tot-blad verhouding
  • Extreem witte toppen met een zeer hoog THC-gehalte

White Widow is de ideale soort geschikt voor liefhebbers en kenners van ‘old school’ genetica en ontzettend potente en plakkerige toppen.

Effecten van White Widow

Door de extreem witte toppen van onze White Widow ben je al gewaarschuwd voor de krachtige effecten die zullen volgen. Haar effect staat bekend als sterk en langdurig. Veel rokers geven aan dat ze in het begin een euforische high ervaren die zeer energiek is, ideaal voor creatieve taken. Naarmate de high zich vordert en je meer consumeert transformeert de high naar een meer narcotisch en ontspannend effect. De high heeft een sterke energieke piek in het begin maar wordt vervolgd door een rustgevend gevoel. Ideaal om bijvoorbeeld na het kijken van een lange film heerlijk in slaap te vallen.

De bloeitijd van White Widow

White Widow bloeit gemiddeld 8-9 weken en is daarmee een van de sneller bloeiende Indica dominante hybride cannabisplanten. In goede omstandigheden zal ze binnen 8 weken klaar zijn.
De planten strekken behoorlijk na het switchen van de klok naar 12/12. Tijdens de bloeifase worden de bladeren wat slanker en de takken wat langer en dikker.

Binnen ongeveer 3 weken zal de groeisnelheid behoorlijk gaan afnemen en komt de groeifase tot een stilstand. Op hetzelfde moment dat de bloeiharen zich ontwikkelen begint de aanmaak van hars op de kleinste bladeren (‘sugar leaves’) en zullen ongeveer een maand later de toppen volledig bedekt zijn in een THC-rijke, plakkerige deken van trichomen.

De opbrengst van White Widow

White Widow is een snelle bloeier met een goede opbrengst. Dit betekent dat je binnen een korte periode een hoge opbrengst kan behalen. Deze XL-cannabissoort is niet de allergrootste in omvang maar krijgt wel volle lange toppen die ontzettend compact kunnen worden. Gemiddeld zijn opbrengsten van rond de 400-500 g/m2 mogelijk. En dit binnen slechts 8 weken!

Ze staat bekend om haar compacte volle toppen met een goede ‘calyx-to-leaf’ ratio. Dit betekent dat haar toppen slecht kleine bladeren in haar toppen zullen hebben en dat het manicuren van deze toppen ontzettend makkelijk en snel is. Dit is een plant die het goed doet in zowel een SOG als een SCROG of op de natuurlijke manier, niks is voor haar te gek.

Buiten doet ze het goed in de drogere klimaten maar door haar snelle bloeitijd kan ze ook geschikt zijn om in gematigde klimaten te kweken. Ben wel voorzichtig tijdens het einde van de bloeifase, want door een te hoge luchtvochtigheid neemt de kans op toprot en schimmels wel toe.

Advies van onze experts

White Widow is in het algemeen een ongecompliceerde strain waarbij we weinig tot geen advies hoeven te geven. De soort groeit praktisch vanzelf! Wat we wel kunnen aanraden om haar potentie en plakkerigheid te bevorderen, is om haar gedurende de laatste 3 dagen van de bloeifase volledig in het donker te zetten (0 uren licht/24 uur donker). Tijdens deze dagen zal de plant een beetje stressen en nog meer trichomen aanmaken.

Een andere tip voor de meer professionele kweker is om de lichtcyclus tijdens de laatste 2 weken van de bloei te verminderen van 12 uur licht per dag naar 10uur licht per dag (10 uur licht/14 uren donker). Dit zorgt buiten voor meer hars en trichomen ook dat de tweede internode bloei (bij niet alle phenotypes zichtbaar) een halt wordt toegeroepen. Hierdoor zullen er dus minder nieuwe foxtails ontstaan.

Informatie over White Widow

White Widow heeft de reputatie één van de sterkste soorten ooit gecreëerd te zijn. Onze producenten hebben hard gewerkt om deze potente en krachtige variëteit te optimaliseren en vervolgens de beste eigenschappen te stabiliseren. Het resultaat is deze legendarische en zeer gewilde variëteit van uitstekende kwaliteit met dikke toppen, wit van de kristallen. Dutch Passion’s White Widow is zeer consistent en makkelijk te kweken in ieder medium. De kwaliteit en consistentie is bijzonder uitgesproken in deze gefeminiseerde versie, die is uitgegroeid tot een bestseller en een standaard die andere zaadbedrijven streven te evenaren.

Extra informatie

Aantal zaden

, , ,

Dutch passion White Widow gefeminiseerd

From 9,45