Paradise Seeds Auto Vertigo

From 8,95

Een makkelijk kweekbare en discrete autofloweringplant voor medische gebruikers die pijn willen bestrijden met een naar citrus smakend medicijn.

Wissen

Beschrijving

Paradise Seeds Auto Vertigo

Een makkelijk kweekbare en discrete autofloweringplant voor medische gebruikers die pijn willen bestrijden met een naar citrus smakend medicijn.

Als een van onze nieuwste soorten is Vertigo een autoflowering-plant waarvoor we de tijd hebben genomen om die te ontwikkelen. Om de kwaliteiten stabiliteit en kracht te perfectioneren hebben we deze sativa/indica hybride meerdere generaties gekruist voor we hem uitbrachten.

Er was de afgelopen paar jaar veel vraag naar onze autoflower-soorten. Om onze autoflowering-range te ontwikkelen hebben we een beroep gedaan op twintig jaar ervaring om er zeker van te zijn dat de gereduceerde afmetingen en korte bloeiduur van onze auto’s overeenstemden met hun kwaliteit. Vertigo is een van deze soorten die heeft geprofiteerd van het rigoureuze Research & Development proces dat we bij Paradise Seeeds hanteren, en is een van de eerste auto-soorten die specifiek voor medicinale gebruikers werd gecreëerd.

Aangezien niet alle medische gebruikers ervaren kwekers zijn, werd Vertigo ontwikkeld als een makkelijk kweekbare soort die veelzijdig is en tolerant is voor beginnersfouten. Hij is bijzonder geschikt voor de binnenteelt en wordt met een hoogte van 1 meter of meer voor een autoflowering-soort hoog – met dank aan de sativa-genen, Vanwege z’n korte bloeitijd van 60 dagen is het een populaire optie voor de commerciële teelt.

Ook in een buitenomgeving groeit hij zeer goed. Natuurlijk zal de opbrengst groter zijn bij meer zonlicht en een warmer klimaat, zoals in Zuid-Europa, de zuidelijke staten van de VS en gebieden op het zuidelijk halfrond. Wat betreft noordelijker gebieden vinden we deze soort, net als al onze autoflowers, een godsgeschenk voor ganjaboeren in de meer gematigde streken! Vertigo zal het goed doen in stads- en plattelandstuinen in landen als Groot-Brittannië, Duitsland, Tsjechië en delen van Canada en de VS.

De smaak is fruitig met een licht dominant citruselement, en het effect is fysiek en in het bijzonder geschikt voor het verdoven van pijn. Vertigo zorgt echter ook voor een mooi uitgebalanceerde high die voorkomt dat je tussen de kussens van je bank verdwijnt en je in staat stelt dingen te ondernemen.

“Geweldig hybride soort high die je niet vastplakt aan de bank maar helpt tegen mijn nek- en rugpijn.” Autoflower.net Forum

Indica/Sativa Ratio 50% Indica / 50% Sativa
Flowering Time Indoor 60 Days
Autoflowering OutdoorFloweringTime 70 Days
Effect/Buzz Heftig, potent
Smell/Taste Citroenachtig, intens bouquet
Yield Outdoor (GR/PP) 75+ Gr
Yield Indoor (gr/m2) 500 Gr

Extra informatie

Aantal zaden

, , ,

Paradise Seeds Auto Vertigo

From 8,95